6 juni 2020

Tors- en buigmachine

Automatische Tors-en buigmachine MT 500A NARGESA.

Het werd gepatenteerd door Prada Nargesa enkele jaren geleden en dit maakt ons een toonaangevend bedrijf in de productie van dit soort apparatuur. Het wordt vervaardigd in een gelaste en gemechaniseerde stalen monoblock.  Het is ideaal voor het maken van allerlei onderdelen voor de sierverdens, balausters, rollen, enz… Gebruikt in raamhekken, leuningen, tafels, stoelen, deuren, hekken, ramen etc…. Het maken van een heleboel verschillende vormen in ronde, vierkante en buisvormige profielen, platte bar, leuningen, etc…

Technische kenmerken

Werkwijze door draaien en buigen in COLD.

Machine geschikt voor kleine, middelgrote en grote producties.

Veilige en betrouwbare transmissie door een motorverkleder met behandelde platte pinions, die een geweldige prestatie leveren met weinig onderhoud.

Het is perfect voor het maken van allerlei standaard sierstukken en essentieel om uw eigen ontwerpen. Stukken  gevraagd door architecten, technici en eindgebruikers maken het een onmisbaar gereedschap in een smid werkplaats.

Het heeft twee werkplekken, een voor het draaien en een andere voor buigen zonder nek limiet. Het betekent dat grote formaten kunnen gemaakt worden, in tegenstelling tot andere gelijkaardige machines in de markt..

Om dit soort speciale banen te maken, Nargesa biedt u op aanvraag, hetzij de tooling of de montage schijven, zodat de klant kan zijn eigen ontwerpen te creëren.

De smeedapparatuur Nargesa MT500A is uitgerust met een set gereedschappen waarmee een groot aantal stukken gemaakt kan worden: Twisting, scrolls, haken, kettingen…

Er is ook de mogelijkheid tot de aankoop van optionele accessoires: Belly Top Railing, British Rail, Flat gebogen ringen, siermanden …

Technische kenmerken

Maximale draaicapaciteit 40 mm of 1 3/8 inch.
Maximale buigcapaciteit: 25 mm of 1 inch.
Maximale schuif- en buigcapaciteit in platte bar, clod of hadrail 50×10 mm of 2″x 3/8″ inch.
Mogelijkheid om de tooling voor de machine in mm of inches te kopen.
Max. doorlopende draailengte: 1.620 mm.
Motor vermogen: 4Kw / 5,5 PK.
CNC programmeur om hoge producties te maken.
3-gefaseerde spanning: 230/400 V.
Instelbare rotatiesnelheid van 0 tot 22.00 uur

Gepalletiseerde onderste bank om de machine gemakkelijk naar de werklocatie of opslag te verplaatsen.
De machine wordt volledig geassembleerd geleverd.
Verpakking met gefumigeerde houten pallet NIMF 15 en 3-laags kartonnen doos geschikt voor zeevracht.
Optioneel: Complete houten verpakking met NIMF15.

De robuustheid, veelzijdigheid, control programmeur, productiviteit en eenvoudige bediening, maken het een van de beste machines voor de werkplaats van een smid.

Automatische decoratieve wrough iron MT150A NARGESA.

Werd gepatenteerd door Prada Nargesa vele jaren geleden en het maakt ons een van de toonaangevende bedrijven in deze bedrijfstak. Het is gemaakt in een gelast en gemechaniseerd staal monoblock. Men denkt koud ijzer te werken. Ideaal voor het maken van allerlei stukken voor de sierverdens, balausters, volutes, etc… Gebruikt in: Window grills, balausters, tafels, stoelen… het maken van een heleboel verschillende vormen in ronde, vierkante, buisvormige profielen, hanrails, platte balken, enz…

Technische kenmerken

Werkwijze door draaien en buigen in COLD.

Machine geschikt voor kleine, middelgrote en grote productie.

Veilige en betrouwbare transmissie door een motor reducer met platte behandelde pinions, het bereiken van een opmerkelijke prestaties en beperkt onderhoud.

Perfect voor het maken van allerlei sierstandaard onderdelen en essentieel om  eigen ontwerpen te maken, veel meer gevraagd in de markt. De stukken gevraagd door architecten, technici en eindklanten, maken het een zeer belangrijk onderdeel in de werkplaats van een smid.

Om dit soort speciale ontwerpen te kunnen maken, voorziet Nargesa de gebruiker (op verzoek) van  montageplaten, zodat de klant zelf zijn eigen ontwerpen kan maken.

De draaimachine Nargesa MT150A is uitgerust met een complete set standaard tooling, waarmee de gebruiker veel vormen kan maken: gedraaid, rollen, buigen, haken, kettingen,…

Er is ook de mogelijkheid van het kopen van optionele accessoires: Belly top railing tooling, Britse rail, platte ben ringen, decoratieve manden .

Technische kenmerken
Max. draaicapaciteit 20 mm of 3/4 inch.
Max. buigcapaciteit 16 mm of 5/8 inch.

Max draai- en buigcapaciteit in platte bar, kluit of hadrail 35X10 mm of 1 1/4″X3/8″ inch.
Mogelijkheid om de tooling voor de machine in mm of inches te kopen.
Max. doorlopende schuiflengte van 960 mm.
Motorvermogen: 0,37Kw / 0,5 PK.
CNC programmeur om series te herhalen, stuk teller, automatische unbolt, herinneringen …
Verstelbare millimeterschaal om alle onderdelen gelijk te maken.
Elektrisch paneel commando met dubbele knop, rechts en links, waardoor het een zeer eenvoudige bedieningsmachine.
2-gefaseerde spanning: 230 V. Enkel gefaseerd.
Voor enkele gefaseerde machines u offerte vragen.
Rotatiesnelheidsregelaar
Instelbare rotatiesnelheid van 0 tot 21.00 uur

Onderste bank gepalletiseerd om de machine gemakkelijk naar de werklocatie of opslag te verplaatsen.
De machine wordt volledig gemonteerd geleverd.
Verpakking met gefumigeerde houten pallet NIMF 15 en een 3-laags kartonnen doos geschikt voor zeevracht.
Optioneel complete houten verpakking NIMF15. De robuustheid, veelzijdigheid en eenvoudige bediening maken het tot een van de beste machines voor de werkplaats/shop van een siersmid.

Al onze producten worden geproduceerd in onze faciliteiten in Spanje. Elektrische en hydraulische componenten zijn volledig standaard en van de beste Europese toonaangevende handelsmerken met technische ondersteuning over de hele wereld: Rexroth, Bosch, Roquet, Schneider Electric, LG, Telemecanique, Pizzato etc…

Cookieconsent met Real Cookie Banner